21 Oktober 2010

Godmorgon :)

Vakna vid halv 10 typ, men låg kvar i sängen och drog mig tills klockan var nästan 10. Jobbet igår var kanon, tiden går så mycket fortare när man får va ute och jobba ! Samma tur idag typ så de ska bli sköönt ! Absolut inga fel med jobb, men det är absolut inga fel när lönen kommer heller. Har fått löneförhöjning som jag hoppas kommer nu i Oktober, för jag är fattig nu :) Imorn fyller min älskling år, så på dagen blir de att fira han lite. På kvällen blir de som sagt stan och käka mat ! Och jag tycker att han kan följa med !! ;o Men vi får se vad det blir !
Ska plocka lite här hemma, sen ska jag åka till moder med några grejer. Så har inte så mkt mer att säga. Men ni får ha en bra dag !









20 Oktober 2010

Ja då var det dags för en blogg igen då! I fredas var de personal fest på brandstationen, alltid lika skoj att umgås med mina kära arbetskamrater :) På lördan blev den en lång promenad när jag vakna och inte var bakis. De var ett under tror jag... Sen blev det att åka upp till syster på kvällen. På söndan blev det en slappar dag vilket är skönt ibland. Sen på måndan var det dags för jobb igen :) Igår var jag ledig och på kvällen åkte jag, mamma & älsklingen ner till Sofie och Johan och hälsade på ! När vi kom hem blev det TV-spel en stund sen sova :) Idag vakna jag typ 9:20... Kaffe först såklart, nu sitter jag och kikar på datan. Har beställt tid för besiktning på pärlan. De väntas jobb i eftermiddag 14:30-21 ! Imorn blir de också jobb. Och på fredag ska jag, syster & Mattias ner till stan och käka thai med Sofie och Johan :) Vill ju att min älskling ska med också =/ men men ... Nej nu ska jag fixa lite här :) Men ha en bra dag allesammans !











Torsdag och jobb =)

Yes, jobba igår och idag. Men ska även jobba imorn ! Sen på kvällen ska jag på ferre med jobbet på brandstationen i byn. Ska bli skoj och göra nåt =) Men jag trivs även med att vara hemma och mysa med min man <3 Sitter och halv kikar på Robinson men de verkar ju helt värdelöst ! Fy vilket dret ! Får se vad de blir resten av helgen. Antagligen bara massa mys, Men helt okej för mig =) Jag har väl inte så mkt att skriva, men ha en fin kväll =)




Tisdag, en fixdag !

Ja det kan man väl kalla de för kanske?! Blev inget städ igår, följde med mor och far ut i skogen istället. Mys !
Sen åkte jag hem och kolla färdigt på filmen med min man <3 Sen vart de sova. Idag vakna jag typ kvart över 10, skönt att få sova ut lite. Sen blev det upp och fixa käk. Efter maten var de dax för älsklingen att dra till jobbet =/ Jag satte mig vid datan en stund, men där var det lika tråk som vanligt så jag satte igång och städa istället. Dammsög alla golv, plocka undan disken, skaka sängkläderna och duktig som jag är så sopa & skura jag hela trappuppgången också =) Nu har dom där taknissarna dragit också för dom är klara med taket. Så på torsdag kanske dom kommer och fixar det nya fönstret på övervåningen ! Ska strax åka te min vackra Prins och mysa med han en stund. Sen ska jag fara te byn och handla lite mat ! Ikväll får vi se vad som händer =) Myspys med min älskling kanske ?! <3 Ja vi får se vad det blir, men nu ska jag lyfta på röven och göra nån nytta istället !!







<3







Tommy Johannsson

J
ag älskar dig mer än vad du kan föreställa dig ! 
1 år 1 månad och 9 dagar har det varit vi nu, jag älskar dig bara mer och mer för varje dag som går.
Ingen kommer någonsin kunna ta din plats. Innan jag träffade dig levde jag i ett mörker, men du var ljuset.
Och jag är sjukt glad att det blev vi. Du är bäst älskling ! Jag vill dela mitt liv med dig, man vet aldrig vad som händer i framtiden men det är iallafall så jag känner nu. Vi har det bra tillsammans, vi har en fin lägenhet som jag trivs kanon i. Vilket jag gör även med dig :)
Jag älskar dig!








lυ∂νigssση


Vacker måndag!

Vaknade klockan halv tio imorse och fick kaffe på sängen av min älskling! När jag gick upp blev det duschen, sen på med stallkläderna för att åka till min vackra häst, ni har antagligen samma fråga som min mor. Varför duscha innan man åker te hästen. Men de blev bara så, gött att vakna till lite =) Men när jag kom dit blev det kaffe och en smörgås med mammsen. Sen ut till hästen och borsta upp han för att ta fina kort på han i detta vackra väder ! Jädrar va gött det är ute ! Fick en del fina kort som jag ska lägga upp. När jag var klar med han blev det att åka hem. Så nu sitter jag här i pyjamas och ska strax börja städa. Eller ja städa och städa, men plocka undan och dammsuga iallafall! Ikväll när min man kommer hem ska jag tända ljus, sen får de bli att kolla klart på filmen vi börja kolla på igår =) Och kanske äta nåt gott ?! Vi får se vad det blir av kvällen. Men nu ska jag som sagt sätta fart med hemmet. Ha en bra dag ! =)



Tommy Johansson, jag älskar dig obeskrivligt mycket <3


 


Min vackra <3


Min vackra <3


Min vackra <3


Min vackra <3






lυ∂νigssση


Lördag

Ja då var de lördag igen, känner mig inte på topp kan jag ju säga. Trött och sleten.
Men idag blir de jobb iallafall. Igår var jag ledig, då hämta jag hem min älskade Prins.
Har faktiskt saknat min älskling ! På kvällen blev det en sväng in till Filipstad och handla lite smått och gott. Sen hem och bädda ner sig för att kolla på IDOL.. Höll mig vaken under hela programmet, men när det var slut så tvärsomna jag :( Så idag fick min man uppdatera mig haha =) Ikväll är de film på TV:n men eftersom jag ska upp klockan 6 imorn för att börja jobba klockan 7 så blir de inte mkt titta för mig inte :S Fast jag har den hemma så kan ju kolla när som helst. Köpte tre nya filmer igår som jag ska plöja igenom nån dag =) Nu blir de kaffe och försöka fräscha till mig lite. Sen är det dags att dra ! =)





Pärlan
Pärlan (y)




lυ∂νigssση

 


Sköna fredag..

Ja idag var det bara att ge sig upp klockan 7 för jag trodde gubbarna skulle komma och byta fönster då.
Men dom var ju inte ens här, så vid kvart i 8 somna jag om igen, sen vakna jag typ halv 9 av att dom greja utanför. Då var de dags att gå upp igen, fick bli en sup med hostmedicin. Sen kaffedags, de är gött på morgonen det :) Känner att de får bli ännu en dag att leva på alvedon, hostmedicin och nässpray. Jag vill ju bli frisk för tusan, men det verkar inte bli nåt bättre. Jag jobba iallafall igår och tungt var de men de gick i hela 6 timmar iallafall som mitt pass var. I morgon jobbar jag 14:30-21 och på söndag 7-15 .. Men de överlever jag nog. Bara jag kunde ta det lungt okcså, men de går inte för sig i min värld. Idag ska jag hämta hem min älskade Prins ! Saknar han enormt mkt, men nu är han pappas häst ;) haha ! Ska även upp till morfar och hämta ägg sen. Så denna dag är också full planerad. Men ikväll blir det IDOL och godis som jag köpte typ ett KG igår haha :) Min älskling har ju också blivit sjuk nu, så vi ligger och snörvlar ikapp på kvällen tills vi somnar =/ Fint väder är det ute iallafall, riktigt höstväder. Det är vackert men det börjar bli kyligt. Men nu ska jag försöka ta tag i mig själv och iallafall låssas att jag är frisk ;S Kanske uppdaterar senare !



Jag älskar dig mest av allt hjärtat <3








lυ∂νigssση

 


Jobb & Förkylning

Är ju en grej som inte går ihop.
Men idag får det lov att göra det, jag börja känna mig bättre igår.
Och imorse när jag vakna så mådde jag inte speciellt bra, så skiten har tagit omtag.
Men idag ska jag jobbam jag vägrar sitta hemma och bara glo. Visst det kanske vore bra att vila sig.
Men de har jag gjort nu! Jag får helt enkelt ta en alvedon och se glad ut =)
Ska strax hoppa in i duschen och försöka fräscha till mig lite, om de går.. Imorn ska jag hämta hem min prins också ! Mys pojken <3 Han har ju varit på semester några veckor, men nu ska han hem och hålla korna sällskap ! Påtal om dagligt sällskap så har vi haft sällskap av takbytare några veckor också, men vad det ser ut som så är de på gång här ifrån. Inga fel eftersom man knappt kan parkera bilen ! :)
Nej nu får de blir duschen. Ha en bra dag allesammans !

<3



Studenten 2010, minne för livet !





lυ∂νigssση

                                   


                                                                                                                             

 


101006

Hejsan !

Som vanligt så har jag inte haft en tanke på att uppdatera bloggen.
Jag har nog inte haft tid heller för den delen. Jobbar ganska mycket vilket känns helt underbart!
Tjäna egna pengar, kunna hjälpa till med hyran osv. Men så kan de ju bli som de är nu att man är väldigt sjuk.
Vilket jag inte tycker är speciellt skoj eftersom jag saknar mitt jobb :( Jag tycker verkligen om jobbet och mina arbetskamrater. I helgen var vi i Götet och hjälpte svärmor att flytta, sen på söndan när jag vaknade upp så var jag jätte förkyld, men som tur va skulle vi ju åka hem då. Så när jag kom hem bädda jag ner mig under täcket.
Sen när jag vakna på måndan var jag verkligen skit förkyld och fick typ ingen luft. Så jag ringde till vårdcentralen och fick en tid där. Så jag fick hostmedicin och nässpray. Visst jag känner mig lite bättre nu men jag är ju inte frisk än. Dom ringde om jobb idag, men jag stannar hemma och vilar upp mig eftersom jag ska jobba imorgon och hela helgen. De ska verkligen bli underbart. Även om jag inte känner mig bra så ska jag iväg och jobba. För jag blir så trött på att bara sitta hemma och glo. En posetiv sak nu är iallafall att jag beställde en systemkamera förra tisdagen som kom redan på torsdan. Så en och annan bild har de blivit, tycker verkligen det är skoj att ta kort så nu är det dags att börja ! :) Och jag ska verkligen försöka bli lite mer aktiv med mitt bloggande eftersom det också är ganska skoj, men de kanske blir lite mer peppande när man kan ta fina bilder och lägga ut också! Förutom min förkylning är allt perfekt, jag trivs som fisken i vattnet med min man och i denna mysiga lägenhet. De enda som stör mig här är min granne, men han kan ta sig nån stans. Finns inte så mycket mer att skriva, men jag lovar att jag ska börja blogga mer, så ni får läsa om mitt intressanta liv =)








En av våra lånade bebisar !


Den andra lånade bebisen!



Vackert !


RSS 2.0