Torsdag tjugonionde oktober

Hej!

Var ett tag sen jag skrev så jag får väl uppdatera mig lite antar jag! Flyttade in i lägenheten den 10 Oktober, fixade till den och fick den riktigt fin. En vecka senare alltså den 17 bröt jag armen, eller fick beskedet att det var en fraktur i radius & att armen var ur led. Den 22:e fyllde älsklingen år, hade tänkt att baka & så. Men det sket ju sig, inte lätt att baka med en arm som gör fruktansvärt ont. Var iväg på återbesök i måndags, då kom det fram att både radius & ulmus. Alltså de båda benen i armen var helt & hållet av alltså är det inte så konstigt att jag har så fruktansvärt ont.
Jag klantar mig hela tiden och gör massa saker så jag får jätte ont eftersom jag försöker "övertala" armen om att den inte har ont så jag ska slippa känna mig handikappad, vilket inte heller är så smart kanske ! Men men, blir kanske av med skiten om ca 2 veckor om jag har en jäkla tur. I helgen är det halloween, det blir att va hemma & ta det lugnt. Ska iallafall inte ut och va full så jag kanske bryter ett ben också hihi.. Va hemma hela förra veckan från skolan & denna vecka har vi lov. Börjar på tisdag igen, då har jag prov och sånt att ta igen. Så det får nog bli plugga under helgen också är jag rädd för?! Imorgon kanske svärmor kommer på besök också, lite nervöst! Annars är livet ganska bra faktiskt, en familj som jag verkligen älskar och en pojkvän/sambo som finns & ställer upp och som betyder så fruktansvärt mycket för mig. Han är den absolut bästa jag någonsin haft. Visst, de finns motgångar ibland. Men det hör till tycker jag. Livet kan ju inte alltid va en dans på röda rosor! Ni som är mina vänner & nu menar jag er som verkligen är vänner ni betyder också oerhört mycket för mig & ni är bäst!
Men nu får det nog bli en tur ut i skogen till älsklingen som jobbar. Får se om jag hittar, hatar att åka runt i skogen, usch! Ha en super duper bra helg allihopa & sup med hälsan !



//  lυ∂νigssση


 


Smärta

Jag

 

I lördas så skulle jag & älsklingen åka till Brattfors & hälsa på Alex & Jenny + att vi skulle hämta ett rumsbord. När vi väl kom dit så råka de ske en olycka vilket ledde till att jag svimma... Älsklingen la in mig i bilen sprang in och hämta bordet, kom ut  bilen & konstatera att vi var tvugna att åka till akuten för jag hade så fruktansvärt ont! Kom in till akuten typ 21, då titta dom på armen, satte mig i en rullstol och skicka mig till röntgen. Efter det fick vi vänta ett tag, men min underbara roa sig med rullstolen med mig i haha :) Sen körde dom in mig & la mig i en säng, spruta i mih massa lugnande via venerna. Sen spruta dom i mih lokalbedövning där frakturen på armen va. När allt de gjorde verkan skulle hon dra armen rätt eftersom den även hade hoppat ur led. Detta gjorde sjukt ont även om jag hade fått massa morfin.. Sen körde dom in mig till röntgen igen när dom dragit rätt och gipsat armen. När jag kom till röntgen igen börja jag må illa som fan, väl inne i rummet börja jag spy & svettas som en idiot. Sen svimma jag av en stund igen. När do hade tagit bilderna körde älsklingen ner mig till akuten igen, där gck jag ligga med syrgas ett tag. Sen piggna jag till & fick recept på 2 mediciner som jag ska äta. Sen vid 00,20 fick vi åka hem! När vi kommer till Lungsund typ 200 m hemifrån kommer snuten med blåljus & stoppar oss. Sjuk kväll med sjuk smärta! Nu blir det gips i 3 veckor! Vaknar svintidigt på morgonen för jag har så ont.. Och ett stort tack till dig älskling för allt stöd du gav/ger mig. Det betyder <3 Eftersom högerarmen är gipsad & det tillochmed gör ont att lyfta en gaffel så försöker jag använda vänsterarmen, men är svag i den & är absolut inte van att använda den. De kommer bli 3 sjukt jobbiga veckor, men får hoppas det bli bättre!!

 

Nu vet alla den historien  =/


RSS 2.0