I Miss You More Than Words Can Say!

                                   


På lördag är det tre veckor sedan du åkte, men det känns verkligen som en evighet.
Vi pratar på msn nästan varje dag & jag blir lika glad & tårögd varje gång. Det har skett mycket förändringar sedan den dagen du åkte, jag är inte alls den jag var under tiden jag fick med dig! Det är tomt & ensamt.
Ingen jag kan ligga & hålla om på kvällen inte heller någon jag mår sådär jätte jätte bra med som jag gjorde med dig.
Varenda dag tänker jag tanken "tänk om han skulle komma hit nu när vi sitter här på dagens tråkigaste lektion"  
Det går inte ens att förklara med ord hur stor saknaden är efter dig. Det är helt sjukt alltså. Och sån stor förändring så fort på mig själv då. Nu går mina dagar ut på att vara deppig & irriterad. Varför? Du är ju bara en kille, men inte vilken kille som helst utan den kille som fick mig att leva på riktigt igen & bli den jag aldrig mer trodde jag skulle bli.  Och det kvittar hur mycket jag egentligen vill gå vidare, så går inte det. Jag är din din din fast inte på riktigt tyvär.
Men det går iallafall inte, jag vill vänta på dig. Jag tror inte att det kommer vara "som vanligt" igen när du kommer hem. Men den dagen du väl gör det, så vill jag bara slänga mig i dina armar & aldrig mer släppa. Då vill jag inte ha nån svartsjuk kille som säger åt mig att jag inte får det. Efter alla dagars eviga jävla tjat om hur mycket jag saknar dig så ska jag bevisa det också!  Jag vill att du bara dyker upp en dag, en dag som känns sådär fruktansvärd. Ibland önskar man verkligen att en dröm blev till verklighet.
Jag tänker på det värsta hela tiden, men ibland så tänker jag istället hur bra jag mådde med dig. Men då kommer dom andra tankarna igen, varför mår jag så piss utan dig? Är de meningen att de är du som ska va vid min sida?
Men de går inte, det är ju inte bara mitt val. Fan vad jag hatar det här! Kom hem nu snälla! Jag kanske inte älskar dig, inte på det sättet iallafall. Men jag älskar närheten & tryggheten du gav mig !

All this time with you
Really loved you
And you not comming back
I got a reason to cry


Victor, jag saknar dig så mycket så de gör ont !


Tack för kommetaren baby !

Postat av: Izza

VACKERT SKRIVET ! fällde tårar här :$
Jag kommer alltid vara DIN DIN DIN DIN !, ja vet att de känns tungt att förlora någon man älskar, men glöm inte att ja finns här ! Du klarar det här, när han kommer hem blir allt bra igen, ja lovar ! han saknar dig säkert lika mycke som du saknar han!
Glöm aldrig att ja finns här, ja släpper dig aldrig igen tjejen <3 hand i hand livet ut !
Älskardig !

Du ska veta att jag älskar dig med bruden ! <3<3<3<3<3<3


Snart helg

Då bär det av till Karlstad, jag & Izza åker dit på fredag efter skolan sen åker vi till skolan direkt från Karlstad på måndag morgon.. Så det blir en storstads helg :) Ska bli ganska skönt och komma bort från skogen ett tag..
Förövrigt så mår jag väl sådär, saknar dig precis hela tiden & jag vill att du kommer hem nu! Du har snart varit borta i tre veckor. Igår så kom Davva på besök vi drack kaffe & satt och snacka nån timma. Ganska trevligt fkts !
Somna inte förens tolv typ, men mamma körde fram mig till halv 9 bussen imorse så jag fick lite sovmorgon :)
Börjar ju inte förens kvart i tio. Och idag blir det en sen dag eftersom vi har körkortsteori tills kvart över fyra.
Sen bär det nog av hem till Frodo en stund hoppas jag, miss you ! :)
Men nu ska jag leta reda på nån rolig människa å va social med!
Ha en bra dag, det ska jag försöka ha !

Puss / R

Dagarna fortsätter



Utan dig, även om de känns tungt ibland.
Men det finns en sak som är helt solklart iallafall & det är att jag är fruktansvärt glad över att jag & Izabelle fått den kontakten som fattats för länge nu <3 Igår kom hon hit vid 8 typ & cykla hem vid 3 inatt, allt flumm & alla roliga minnen med det har varit saknat vännen ! 
Men dagen började klockan 13 för min del av att pappa banka på dörren ;o Då var det bara att gå upp och ta en dusch och börja fixa sig. Åt mat & drog fram till storfors och handlade lite gott till mig & Izza <3 Sen vid kvart i 6 typ så kom hon hit. Då satte vi oss vid datorn & kolla massa saker, åt godis & drack cola :) Känns skönt med lite sällskap, för humöret är inte på topp 24/7 nu för tiden tyvär. För mycket tänkande på för mkt skit.. Men som sagt, de är bara att acceptera läget som är & som kommer förbli så. Vi får väl se vad vi hittar på sen :) Lite bus som vanligt kanske (aa)
Men nu har jag fått ut lite tankar även idag.
Ha en trevlig kväll

skål

/ R

Allt känns ...




Allt känns så himla fel. Från en stor kärlek till en stor ilska, det är det som känns fel.
Tiden med dig var underbar, du fick mig att leva igen. Jag mådde som en prinsessa. Men sen när du drog så vart allt annorlunda. Sen fick jag se allt ni skrivit till varandra & det var då ilskan kom. Men just nu känner jag inte att jag orkar bry mig om det där, önskar bara du kunde sagt nåtgot tidigare för att du skulle behöva få mig att sjunka igen För det är iallafall så de känns. Rätta mig om jag har fel. Men som sagt, jag klarar även det här. Det lovar jag. Dagarna rullar på och jag försöker till och med ta mig i kragen och plugga lite då och då :) Idag blev det ingen skola, vaknade imorse & hade världens jävla huvudvärk, skitjobbigt var de.  Gårdagen var kanon, drog med mig Nicole hem efter skolan och hon sov här. Dampkort & nattpromenad, de kan bannemej inte bli bättre bruden ! 
Men nu ska jag fixa mig lite.
Izza kommer snart, hon ska sova här inatt (a) <3333


Och kom ihåg att denna bloggen handlar om mitt liv, och ni som stör er behöver inte vara här inne och snoka.
Jag uppskattar att ni läser ni som bara gör det för nöjjets skull ist för störandets :)

Puss  / R 


Tomhet!   Fan vad jag saknar dig ibland ! =/




http://thereseskold.blogg.se/

Fredag

En fruktansvärt förvirrad fredag. Hela dan var perfekt, humöret var på topp och allt sånt ända tills .
Jag förstår inte varför, men det bara blir så... Annars som sagt okej. Men jag kan iallafall inte förstå vad en del tänker med?  Vad är felet jag alltid tycks göra? Eller så är det inte jag som gör fel utan lyckas alltid hitta fel.
Och så har allt gått så fort, från att va lilla jag som "ingen" vill se typ. Så helt plötsligt så får man massa komplimanger & folk som är efter en. Jag är inte van med sånt ;o För jag är fruktansvärt kräsen av mig, det vet jag mycket väl. Men så har jag tänkt så långt, att dom som har utsidan har då bannemej ingen insida eller hjärna iallafall!
Trött som fan är jag hela tiden också. Öpper hus imorrn, efter det följet Michaela med mig hem. Hon ska sova här tills på måndag <3 :)
Har fkts varit duktigt och städat rummet med (a)
Men ni får  ha en trevlig kväll. Pusshej!


/ R

En sann klagan




Jag känner att jag måste få skriva av mig. För nu är det sådär igen så jag bara känner att jag vill bort. Bort från skiten, bort från livet, bort från precis allting. Vaknar tjugo över sju på morgonen och bara börjar stor gråta. Då är det nåt som inte är som det ska. Och nej, de är det inte heller.  Satt på bussen imorse och tänkte på vad jag skulle göra för att allting ska bli bättre. Men jag kommer aldrig fram till nånting. Utan jag sitter med tankar inom mig & vill bara släppa ut dom genom tårar. För det är det som kommer mest ur mig. Mer tårar än ord. Känns som det inte finns någon att prata med heller, men det vet jag ju att det gör! Det händer nya saker hela tiden, och ingenting blev bättre av att du åkte i lördas. Sen så efter de får man reda på en massa jävla skit. Varför sa ingen nånting tidigare för.
Jag säger att jag vill må bra, men ändå låter jag mig själv bli sådär jävla snuskigt kär så jag gräver ner mig till botten & låter mig själv bli ledsen. Tänk om jag bara kunde lyssna på vad folk sa till mig istället. Att jag skulle bry mig lite mer om mig själv och inte om alla andra hela tiden. Men jag kan inte det. Jag hinner inte med mig själv. Jag vill sluta låta mig själv bli utnyttjad & sviken gång på gång. Jag vill hitta nån som älskar mig för den jag är och inte för den som den personen vill att jag ska vara. Visst jag är inte perfekt, men jag försöker iallafall vara mig själv. Jag har ändrat mig jävligt mycket sen jag börja umgås med dig. Men jag vet inte varför, ska det va så ? Ska jag ändra mig för nån annans skull?
Folk säger till mig att jag ska gå till psykolog osv, men vad fan hjälper det att gå till en människa som inte känner mig för fem öre & vända upp och ner på hela sitt jävla liv. Det hjälper nog inte ett skit tror jag. Och jag vet att det finns vissa jag kan prata med som jag påstår vet allt om mig, men det är inte så. Det finns ingen som vet allt om mig.
För jag orkar inte hålla på att klaga över hur jävla dåligt jag mår hela tiden. Jag vill inte va en sån människa.
Jag vill va stark, precis som jag var när jag var när jag var mindre, den där kaxiga lilla skitungen som syrran säger.
De finns där nu med ska du veta, men just nu känns det som hela livet går ut på att gråta och va depp. Jag vill inte mer !
Och ni som stör er på att jag skriver det här. Ni behöver inte komma med nån dum kommentar, för ni får fanimej acceptera att jag mår dåligt. Och om ni inte kan göra det så behöver ni inte va mina vänner och finnas för mig när allt är som tyngst!

Men jag älskar mina vänner och det vet ni! <3


// R

Saknad!




Snart är det tre dagar sen vi sa hej då. Det känns som du varit borta i 3 år ! Usch vad jag saknar dig grabben <3
Och allt känns så meningslöst just nu, för jag är trött, ledsen & irriterad 24/7. Plus att jag inte har några pengar och ingen snus. Så frågan är hur denna månad kommer bli =/ Jag är lixom trött på det här. Jag vill må bra.
Vilket alla nog tror att jag gör eftersom jag sällan visar i skolan att jag mår dåligt nät jag verkligen gör de !
Klara iallafall provet jag låg efter med idag. Jag och Sofia gjorde de muntligt. Skönt att ha en sak avklarad iallafall.
Hubertusen igår. Gick super !




Den dagen jag föll för dig, det var utanför ejes en veckodag. Vi skulle ner på stan & göra nånting. Och du satt i bilen. Vi stod och prata med dig en stund & hela tiden kände jag hur jävla gott de lukta ur bilen. Och det var du som lukta så underbart gott.
Jag såg djupt in i dina bruna vackra ögon. Ditt leénde fick mig att smälta redan då.
Sen helt plötsligt vart en dröm till verklighet. Och drömmen var att få träffa dig " på riktigt " Och hela tiden kände jag pirret i magen, jag våga knappt titta på dig då.
Sen fortsatte det hela & vi börja träffas ensamma. Tiden gick och jag börja må bättre och bättre med dig. Sen fortsatte allting bara mer och mer. Sen helt plötsligt hände någonting. Men jag vet inte riktigt vad. Men allting löste sig & det kändes bra igen.
Sen kom beskedet jag absolut inte ville höra. Men det blev som det blev. Och det är fruktansvärt jobbigt, men jag är iallafall glad för din skull! Och det hoppas jag du är medveten om.




Hadet bra / R

Stockholmsresan / Mardrömmen



Dagen började klockan halv sex. Då blev det skola i ett par timmar,
Sen gick jag vid två för jag mådde inge bra, då drog jag ner på stan och mötte Victor. Så gick vi och fixa lite saker sen till Hemma Hos och äta. Sen gick vi hem till han igen för han skulle hämta resväskan. Efter det en sväng ner till mor hans och packa där, sen hem till han igen och packa det sista där.... När det var ordnat så gick han tillbaks till hans mamma & jag gick ner till Anneli. Kul å träffa henne o busfröna igen iallafall ! Tack för mat och dricka. Vid en halv ett så ringde Victor och ville att jag skulle komma hem till han för vi skulle ner till hans mamma och bege oss mot Stockholm. Så kvart över ett inatt började resan. Och vi kom fram till Arlanda ungefär tjugo över fem. Då satt vi där inne och snacka en stund och fråga om lite information och sånt. Vid typ tjugo över sex kom den jobbigaste stunden jag någonsin varit med om. 
Att stå där inne bland så fruktansvärt mycket folk som det var och veta att jag skulle bryta ihop så som jag gjorde var inge kul kan jag lova. Då det var dags att ge dig den där "hej då" kramen, så var de kört. De gick lixom inte att hålla igen, kunde inte stå på benen, hela kroppen skaka och tårar rann. Alltså det här är en av de absolut värsta sakerna jag varit med om genom tiderna.  Känslan är sjuk & totalt ofattbar, kan inte fatta att du kommer vara  borta från oss ett par månader eller år. Ingen vet hur länge det blir, men jag hoppas du får det toppen grabben och jag vill att det ska gå bra för dig. Men iallafall jämt före sex blev det att åka hem mit värmland. Så vi kom hem till Kristinehamn vid halv 10. De gick fort på hemresan kan jag lova! Och nu är klockan 10;40 och det betyder alltså att jag har varit vaken i 29 timmar nu. Kan säga att jag börjar bli rätt trött i huvudet ! Pappa kommer snart & hämtar mig och så ska  Sebastian ska med upp idag.
Så nu har jag skrivit ur mig, fy fan vilken jävla natt/kväll/morgon säger jag bara!
Tack Carro & Susanne för stödet <3

Ha de gött / R

Lördag




Snart kommer J och hämtar mig så bär det av å hämta dricka. Sen vidare ner till stan till syster <3
Ikväll blir det lite party :)
Kommer hem imorrn nån gång :)
Ha en trevlig kväll !

/ R


Saknar dig närhet sjukt mycket <3

RSS 2.0