<3

Bonnie Tyler - It's a heartache

It's a heartache
Nothing but a heartache

Hits you when it's too late
Hits you when you're down
It's a fool's game

Nothing but a fool's game
Standing in the cold rain

Feeling like a clown.

It's a heartache

Nothing but a heartache.
Love him till your arms break

Then he lets you down.
It ain't right with love to share
When you find he doesn't care for you.
It ain't wise to need someone
As much as I depended on you.

It's a heartache
Nothing but a heartache

Hits you when it's too late
. . .

It ain't r'ight with love to share
. . .

Oh it's a heartache

Nothing but a heartache.
Love him till your arms break

Then he let's you down
It's a fool's game

Standing in the cold rain

Feeling like a clown.

It's a heartache
Love him till your arms break
Then he let's you down
It's a heartache



Brad Paisley - Wiskey Lullaby

She put him out like the burnin' end of a midnight cigarette
She broke his heart he spent his whole life tryin' to forget
We watched him drink his pain away a little at a time
But he never could get drunk enough to get her off his mind
Until the night

He put that bottle to his head and pulled the trigger
And finally drank away her memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength he had to get up off his knees
We found him with his face down in the pillow
With a note that said I'll love her till I die
And when we buried him beneath the willow
The angels sang a whiskey lullaby

The rumors flew but nobody know how much she blamed herself
For years and years she tried to hide the whiskey on her breath
She finally drank her pain away a little at a time
But she never could get drunk enough to get him off her mind
Until the night

She put that bottle to her head and pulled the trigger
And finally drank away his memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength she had to get up off her knees
We found her with her face down in the pillow
Clinging to his picture for dear life
We laid her next to him beneath the willow
While the angels sang a whiskey lullaby






Känner mig som ett ? ...

Ni som stör er behöver inte ens läsa !

En del dagar känns allt hur bra som helst, men så kommer dagar som denna. De räcker med att höra en enda grej så känns det som att hela världen rasar. Jag vet att du inte menar nåt illa och jag vet att du har rätt.
Jag kanske inte tänker nog långt, men de känns som jag inte har nåt liv kvar. Vafan, jag sitter här och glor, städar, tvättar och jobbar. Jag är för fan inte 50... De känns som om jag vill starta om allting på nytt. Flytta och bygga upp allting från början. Allt känns verkligen så jävla trist just nu. Jag vet att jag gnäller, men bara för man byggt upp ett bra liv betyder inte de att alla dagar måste vara perfekta ! I söndags var de Hubertusjakten i Bjurbäcken, jag var med och red vilket inte var planerat. Men så blev det iallafall. mådde jag bra, jag mådde så jävla bra. Allting kändes så jävla underbart. De kändes som att sväva på moln, hela jag sken som en sol ! Jag ångrar inte en sekund att jag tackade ja. Jag vet att jag kan låna häst osv om jag skulle vilja. Men ändå, det är inte samma sak. Och jag är så jävla trött på att bo i denna jävla sketna lägenhet. Inte så jävla rockigt med ett nytt tak i sovrummet osv, när man fan inte ens kan sova där inne. Känner bara hur fucking trött jag är på allt. Jag känner mig instängd som en gammal tant på 100 år ! Jag vill göra nånting som förändrar nåt. Jag tror faktiskt inte saker och ting blir bättre av att man sitter och bölar. Men man måste det också ibland ! Men nu ska jag iallafall duscha och fixa sen är det dags för jobb 13,30-21.
Jag vill att min familj, mina vänner och min sambo ska veta att jag älskar er otroligt mycket.
 















Skitväder !

Ja, men de är ju inte bara vädret som är skit kan man ju säga. I måndags kväll lämna jag in bilen, sen åker jag hem till mamma så hon får köra hem mig. En stund efter ringer dom från verkstan och frågar om jag lämnat fel nyckel. För låset hade fröse så den gick inte i låset. Då fick mamma komma och hämta mig igen så fick vi åka fram med centrallåset till dom. Sen hem igen, då kröp jag ner under täcket för jag frös så förbannat. Efter en stund ringer Tommy och säger att han har problem. Hans bil starta nämligen inte. Då var det bara att ringa mamma igen. Så hon fick komma och hämta mig, så blev det en tur upp till Sikfors som ligger norr om Hällefors. Fick ge han starthjälp. Sen hem igen och då var klockan efter halv 11. Skapligt trött efter en helt sjuk dag. Igår Kom den där jävla snön som jag hatar mer än allt annat ! Det går ju fan inte och köra bil ordentligt ju ! De är jätte fint med snö och allting, men de är verkligen inte kul att behöva köra bil i detta väglag. Hämta iallafall ut bilen förut, fucking dyrt. Plus att jag kom till jobbet klockan 12 när jag började 13,30 men jag kände inte att jag ville åka i onödan så jag åkte direkt till jobbet ist ! :) Men nu ska jag ta ett bad med min underbaring <3











Allt händer på en & samma gång.

För det första är jag sjuk hela tiden. Sen var jag in till Filipstad och besiktiga bilen igår. Där blev resultatet 4 2:or. Sen när jag kom hem ringde jag och ville dom skulle fixa taket eftersom jag tror det är möggel. Så på kvällen kom dom och rev ner några brädor i taket vilket ledde till att vi fick se helvetet i taket. Genomrötet och jätte möggligt. Så jag bestämde mig för att åka te IKEA idag och köpa nåt jag kan ha mina kläder i så länge. Idag 7:20 kom det byggarbetare och började greja med taket. Men jag var ju tvungen att åka så dom fick härja fritt i sovrummet. Klockan 8 begav jag mig till Nykroppa för att hämta min kära syster som skulle med till IKEA. Därifrån fick jag med mig 2 klädförvarings "garderober" på hjul, massvis med värmeljus, ett skoställ, en palm och lite annat. Sen fick de ju också bli en tur till Biltema eftersom den där förbannade bilen inte gick igenom. Där blev de fjäderköp till den. Sen över till Elgiganten och köpa en bärbar telefon med nummerpresentatör så jag ser vem ringer. Sen begav vi oss till Storfors för att kolla upp vad det skulle kosta att lämna in bilen. Och de skulle gå på 6600 kr. Billigt och bra eller inte eftersom det inte var alls längesen vi laga den för 9000 kr. Men men....
Så kommer jag hem och ska bära upp alla grejer ensam och de är verkligen inte alls kul när man är sjuk. Så kommer jag in i sovrummet och kollar vad dom gjort. Ett stort hål rakt upp i taket och hela sovrummet är inplastat ! Och allt här hemma ser ut som en enda stor röra :( Just nu önskar jag att jag var miljonär, eftersom jag ser hur pengarna försvinner innan dom ens kommit in på kontot knappt ! De enda posetiva idag var att vi fick gratis och mkt god frukost på IKEA. Men annars känns inte något annat skoj just nu. Direkt jag kom innanför dörren fick jag sjuklig huvudvärk och tungt att andas :( På måndag iallafall ska jag ställa fram bilen så lagar dom den på tisdag ! Nu ska jag försöka göra något åt denna förbannade bostad ! Ha en bra dag ni andra iaf :)










RSS 2.0