Förbereder mig inför praktik!



Hejsan alla glada :)
Skola idag & igår, Helt slut efter 2 skoldagar. Men nu är det bara att samla nya krafter till praktiken som början 07,00 på måndag. Efter dom 5 veckorna med praktik kommer jag va helt slut verkligen. Men det är bara skola en vecka efteråt sen blir de sportlov som tur är :) Har fått flera erbjudande om sovplatser under praktiken, så det kommer också ordna sig :)
Nu känns allting bra igen, det glädjer mig att ha dig som vän grabben. Bättre å va vänner är ingenting. De är sånt man får leva med lixom :) Mitt bra humör är tillbaks igen, känns bra att allt löst sig.
Det enda som stör mig nåt så fruktansvärt är att jag blir anklagar för att inte bry mig om min egen släkt, ja jag får be så mycket om ursäkt för att jag har en bror och hälsa på också. Han betyder så mkt för mig, därför vill jag även träffa han ibland. Men det var tydligen inte tillåtet eftersom man nu blir kallad både det ena & det andra. Men jag tänker inte bry mig mer, det straffar bara en själv i slutändan iallafall vilket borde vara ganska självklart med tanke på alla påhopp som görs.
Men som sagt, jag står på mig och tänker då inte bry mig mer :)

Jag är oerhört tacksam att jag har mina vänner och min familj.
Jag älskar er, glöm aldrig det <3


You make me smile :$ (a)

Underbart (:






Det nya året börja helt kanon iallafall!
Trodde faktiskt inte de skulle det. Men jag vill att de ska fortsätta så också :)
Nyår va helt kanon med Nicole också. Massa god mat & god dricka. Fanns vissa saker man kunde skippat, Men skitsamma, glad att jag var med henne iallafall. Helt underbar är den bruden <3 Fruktansvärt glad att vi är vänner, det är inte alla som har en vän som dig! Jag mår faktiskt riktigt bra nu :) David var här en stund förut, så vi snacka & drack kaffe.
Så nu blir det sova. Är jätte trött verkligen :)


Puss :$




RSS 2.0